ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Περιφέρεια πάει σε τουριστική έκθεση στην Πολωνία

Εικόνα του άρθρου Η Περιφέρεια πάει σε τουριστική έκθεση στην Πολωνία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/09/2016, 20:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην  έκθεση «GRECKA PANORAMA» που διοργανώνεται στη Βαρσοβία, 3-4 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου. Η έκθεση έχει στόχο να προβάλει στο πολωνικό κοινό το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, παράλληλα όμως αφορά παραγωγούς και εμπόρους παραδοσιακών και ποιοτικών τροφίμων, φρούτων και ποτών. Μέσω της έκθεσης, οι επιχειρηματίες του τουρισμού και οι παραγωγοί που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους.

Η  Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να φιλοξενήσει στο περίπτερό της τους επαγγελματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως την πρόθεσή τους το αργότερο ως τις 30-9-2016 στo e-mail: s.fouki@php.gov.gr (για τους παραγωγούς) και στο e-mail: v.barka@php.gov.gr (για τους επαγγελματίες του τουρισμού).

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, μπορούν να το στείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως τις 27-10-2016.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στην κ. Φούκη (τηλέφωνο 26510-87111), ενώ οι ενδιαφερόμενοι του τουριστικού τομέα στο Τμήμα Τουρισμού (τηλέφωνα 26510-87143 και 87141).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back