Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «Μέριμνα» ευχαριστεί

Εικόνα του άρθρου Η «Μέριμνα» ευχαριστεί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/12/2017, 19:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ολοκληρωμένης φροντίδας ΑΜΚΕ Μέριμνα με ανακοίνωση εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την χριστουγεννιάτικη γιορτή της.

«Από την ώρα έναρξης της γιορτής 4:30 ως τις 9:30, επισκέφτηκαν το χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού γύρω στα 700 άτομα. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο», σημειώνει η Μέριμνα και ευχαριστεί ιδιαίτερα: 

  • Την παιδιατρική κλινική για τη συνεργασία τόσων χρόνων ιδιαιτέρως τον κ. Ν. Χαλιάσο, Καθηγητή παιδιατρικής κλινικής Π.Γ.Ν.Ι. που μας τίμησε με τη παρουσία του.
  • Ευχαριστούμε επίσης, τη Ψυχιατρική κλινική, τους νοσηλευτές, τους εργοθεραπευτές και τους ψυχίατρους που μας τιμούν κάθε χρόνο με τη παρουσία τους και τη συνεργασία τους.
  • Ευχαριστούμε επίσης τη κ. Σ. Γραμμόζη-Σωπίκη, συγγραφέα, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και δήλωσε με τη παρουσία της στην υποστήριξη σε μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλο το Δ.Σ. της Μέριμνας, την κα Β. Μέγα αντιδήμαρχο  Ανάπτυξης της Υπαίθρου, Πρωτογενούς Τομέα και Προστασίας Υδάτινων Πόρων, τον κ. Β. Βλέτσα δημοτικό σύμβουλο, τον κ. Γ Βρυώνη, καθηγητή Παιδιατρικής τμ. Προσχολικής Αγωγής ΤΕΙ Ηπείρου - Παιδίατρο, και τη κα Σόφη Βλασίου-Μπίστα μέλος Δ.Σ.

Ευχαριστούμε θερμά τη κα Ζηκίδου Ντάσση Καλλιρρόη, γενική διευθύντρια της Μέριμνας και τον κ. Μανταλόβα Αθανάσιο, αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και προγραμματισμού, πρόεδρο της Μέριμνας για την ουσιαστική και αποτελεσματική συμβολή τους στις αυξανόμενες απαιτήσεις των δομών του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back