Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Η επιτροπή της Κενάν Μεσαρέ θέτει ερωτήματα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/03/2019, 19:58

Η επιτροπή κατοίκων της Κενάν Μεσαρέ θέτει μια σειρά ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή, επαναλαμβάνοντας τα αιτήματα που έχει κατά καιρούς καταθέσει.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «γιατί κ. Μπέγκα ξαναφέρατε για έγκριση την παράνομη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον δακτύλιο, που έχει ακυρωθεί; Έτσι εννοείται τη χρηστή διοίκηση και το σεβασμό στους θεσμούς;» και «γιατί μεταβάλατε τη θέση σας σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την παράνομη κατασκευή του οδικού άξονα Κενάν Μεσαρέ-Βογιάνου-Γεννηματά; Υπήρξατε ένθερμος συμπαραστάτης στα αιτήματα όσων κατοικούμε στην περιοχή Κενάν Μεσαρέ, συμμεριζόμενος τις ανησυχίες μας και την αγωνία για την ασφάλεια όσων μετακινούνται μέσω αυτής της οδού».

Ακόμα, διαμαρτύρονται προς το δήμαρχο λέγοντας ότι «μας υποτιμάτε και μας δυσφημίζετε χαρακτηρίζοντάς μας εχθρούς της ανάπτυξης», ενώ «είμαστε υπέρμαχοι της κατασκευής του δρόμου από Βογιάνου ως Πανηπειρωτικό αλλά νόμιμα, δηλαδή με την ταυτόχρονη μελέτη και βελτίωση των εκατέρωθεν οδικών αξόνων που θα συνδεθεί».

Καταλήγει τονίζοντας: «Γιατί πάψατε να είστε μαζί μας κ.Μπέγκα; Γιατί δεν είστε με τις ανάγκες της πόλης; Εξηγήστε μας. Εμείς κ.Μπέγκα αγαπούμε την πόλη, τη γειτονιά, τις οικογένειές μας και θα εξακολουθήσουμε να τις υπερασπιζόμαστε. Δεν εξυπηρετούμε αδιαφανή, παράνομα συμφέροντα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back