Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η επιστροφή του Τάσου Γιαννίτση

Εικόνα του άρθρου Η επιστροφή του Τάσου Γιαννίτση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2016, 21:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο πρώην υπουργός Εργασίας Τάσος Γιαννίτσης είναι ο προσκεκλημένος του Ομίλου Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού, σε εκδήλωση που είναι μάλιστα υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου, στα παλιά σφαγεία την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 8:30μμ. 

Ο Τάκης Σιώτος, μιλώντας για την εκδήλωση, μάλλον... υπερθεμάτισε, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τον κ. Γιαννίτση «εμβληματική μορφή πολιτικού και διανοουμένου», ενώ αναφέρθηκε στην απόπειρα αλλαγής του ασφαλιστικού προ 15ετίας, η οποία προκάλεσε τις πιο έντονες αντιδράσεις στο σύνολο σχεδόν της κοινωνίας, πριν την «εποχή των μνημονίων». 

Σαφώς πιο συγκρατημένος ο Βενετσάνος Μαυρέας, πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Ομίλου, εξέφρασε την ελπίδα να κινήσει το ενδιαφέρον του κοινού η έλευση του κ. Γιαννίτση. Ο δε Μωυσής Ελισάφ τόνισε  ότι «είναι απαραίτητο να πάρουμε τα διδάγματά μας. Να καταλάβουμε που βρισκόμαστε για να υπερβούμε τη κρίση. Δυστυχώς δικαιώθηκε, και έχουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί», μιλώντας για τον ομιλητή της Τετάρτης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back