ΗΠΕΙΡΟΣ

Η EasyJet θα πετάει και από Πρέβεζα

Εικόνα του άρθρου Η EasyJet θα πετάει και από Πρέβεζα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/12/2016, 20:47
ΗΠΕΙΡΟΣ

Πτήσεις από Πρέβεζα προς Μάντσεστερ ξεκινά δύο φορές την εβδομάδα (Τετάρτη και Κυριακή) από 21 Μαΐου η easyJet.

Συνολικά η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε για την άνοιξη και το καλοκαίρι την έναρξη τριών νέων προορισμών. Εκτός από την Πρέβεζα η easyJet θα πετάξει από τη Ρόδο στο Αμβούργο και στο Λούτον του Λονδίνου και από την Κεφαλονιά προς Μπρίστολ με αεροσκάφη Α320 της Airbus.

Η χωρητικότητα θέσεων που προσφέρεται από και προς τους ελληνικούς καλοκαιρινούς προορισμούς αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 7% το 2017, προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές, υποστηρίζει η easyJet.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα επένδυση στην Ελλάδa σήμερα, διαθέτοντας περισσότερα από 2,6 εκατομμύρια θέσεις προς και από την Ελλάδα το 2017, καθώς και τέσσερις ελκυστικές νέες διαδρομές. 

Η easyJet έχει δεσμευτεί να κάνει τα ταξίδια εύκολα και προσιτά για όλους. Επίσης, κάθε σεζόν έχουμε αποφασίσει να προσθέτουμε νέες πτήσεις σε προορισμούς που οι επιβάτες/πελάτες μας υποδεικνύουν ότι θέλουν να επισκεφθούν, οπότε είμαστε σίγουροι ότι οι νέες γραμμές αυτές θα έχουν μεγάλη επιτυχία με τους ταξιδιώτες που ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές», δήλωσε ο Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back