Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» για την παγκόσμια ημέρα γάλακτος

Εικόνα του άρθρου Η «Δωδώνη» για την παγκόσμια ημέρα γάλακτος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2021, 18:52
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H «Δωδώνη» γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα γάλακτος (1η Ιουνίου) με τηλεοπτικό σποτ.

Όπως το περιγράφει η ίδια η εταιρία, στην ανακοίνωσή της, «μέσα από μια ισχυρή αναπαράσταση, η ‘Δωδώνη’ προβάλει την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλεται από τον κάθε εργαζόμενο και παραγωγό της καθημερινά, οι οποίοι ανεξάρτητα των συνθηκών είναι πάντα εκεί μαζί της, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουνίου, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πολλά προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» σε ειδικές προσφορές.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, marketing manager της γαλακτοβιομηχανίας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «φέτος, την γιορτάζουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά και μέσα από μία ξεχωριστή διαφημιστική ταινία, την αφιερώσουμε στους ανθρώπους της ‘Δωδώνη’, για όλα όσα προσφέρουν στην εταιρεία καθημερινά. Παράλληλα, θέλουμε να τη γιορτάσουμε μαζί με τους καταναλωτές μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου υλοποιούμε προωθητικές ενέργειες για αγαπημένα προϊόντα ‘Δωδώνη’»


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back