Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η «Δωδώνη» για το κρούσμα σε εργαζόμενο

Εικόνα του άρθρου Η  «Δωδώνη» για το κρούσμα σε εργαζόμενο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2020, 15:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» έρχεται να ανακοινώσει την εμφάνιση κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο και να διευκρινίσει τα μέτρα που έχει λάβει, όπως και να επισημάνει ότι «η παραγωγική διαδικασία της εταιρίας δεν διακόπηκε και συνεχίζεται κανονικά».

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης αναφέρει λοιπόν σε δήλωσή του, αφού πρώτα κάνει λόγο για «απόλυτο σεβασμό προς την ευαισθητοποίηση όλων στο θέμα του κορονοϊού», ότι εργαζόμενος με την επιστροφή του από την καλοκαιρινή του άδεια διάρκειας 14 ημερών διαγνώστηκε να είναι θετικός στον συγκεκριμένο ιό.

Όπως επισημαίνει, υπήρξε άμεσα ειδοποίηση του ΕΟΔΥ και άμεση λήψη των αναγκαίων μέτρων που υποδείχθηκαν. Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος τέθηκε άμεσα σε καραντίνα ενώ οι συγκεκριμένοι χώροι του εργοστασίου της εταιρίας «απολυμάνθηκαν πάραυτα με ιδιαίτερη επιμέλεια και επιμονή από πιστοποιημένο φορέα».

Ο κ. Παναγιωτάκης επισημαίνει επίσης με απόφαση της διοίκησης το προσωπικό του εργοστασίου της εταιρίας «που συμπλέκεται με τους χώρους αυτούς τέθηκε προληπτικά εκτός εργασίας». Ωστόσο, αναφέρεται ότι το προσωπικό αυτό, μετά τις σχετικές οδηγίες  του ΕΟΔΥ και της Διεύθυνσης Υγιεινής της  Περιφέρειας Ηπείρου, επιστρέφει άμεσα στην εργασία του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back