Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη»… φοράει Χρυσό Σκούφο

Εικόνα του άρθρου Η «Δωδώνη»… φοράει Χρυσό Σκούφο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/04/2022, 19:32
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για δεύτερη χρονιά η «Δωδώνη» ήταν χορηγός των «Χρυσών Σκούφων», των βραβείων για σεφ που απονεμήθηκαν στις 4 Απριλίου.

Η τελετή φέτος ήταν αφιερωμένη στο «Zero Food Waste».

Η «Δωδώνη» βρέθηκε στην τελετή… λόγω και έργω, καθώς τα εδέσματα συνόδευσαν η φέτα και το γιαούρτι της γαλακτοβιομηχανίας.

«Λαμβάνοντας υπόψη την σημασία της καταπολέμησης της σπατάλης τροφίμων για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος, η ‘Δωδώνη΄ μέσα από υπεύθυνες δράσεις υποστηρίζει το κίνημα. Επιπρόσθετα, αναγνωρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει η πρώτη ύλη στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, με τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα ‘Δωδώνη’ να έρχονται ως επισφράγιση της σύνδεσης της με διακεκριμένα εστιατόρια και επαγγελματίες υψηλής γαστρονομίας» σημειώνει η επιχείρηση στην ανακοίνωσή της.

Η Βίκυ Παπουτσάκη, marketing manager της «Δωδώνης», απένειμε βραβείο «Τop Notch» στα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο Dome Real Cuisine, στο Grada Nuevo, στο Marea Sea Spirit και στο Χαρούπι, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το μέλλον μας επιφυλάσσει κοινωνική και περιβαλλοντολογική ευαισθησία και επιβάλλει τη σωστή διαχείριση των τροφίμων για το καλό όλων μας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back