Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΔΕΥΑΙ ζητάει συγγνώμη

Εικόνα του άρθρου Η ΔΕΥΑΙ ζητάει συγγνώμη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2021, 23:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας ενημερώνει (από το προσωπικό του email…) για το πρόβλημα της διακοπής νερού, και για την αποκατάσταση της υδροδότησης που ξεκίνησε ήδη. 

Αναφέρει ότι «το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν σε μία από τις γεωτρήσεις αντλήθηκαν και ποσότητες χώματος οι οποίες κατέληξαν στις τρεις κεντρικές δεξαμενές των Ιωαννίνων. Η γεώτρηση αυτή, τέθηκε εκτός λειτουργίας – οι υπόλοιπες επαρκούν για την ύδρευση της πόλης – αλλά απαιτήθηκε και εκτεταμένη διακοπή της υδροδότησης στον παλαιό Δήμο Ιωαννιτών».

Σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες και οι τρεις δεξαμενές εκκενώθηκαν, καθαρίστηκαν, απολυμάνθηκαν και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία πλήρωσής τους.

«Αυτή τη στιγμή αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση και ως τις πρωινές ώρες το μεγαλύτερο τμήμα των Ιωαννίνων θα έχει νερό. Μικρή καθυστέρηση ίσως παρουσιαστεί στα υψηλά σημεία της πόλης» αναφέρει.

Επίσης, προσθέτει ότι η «ΔΕΥΑΙ προμηθεύτηκε και διένειμε στους δημότες περί τις 13.000 φιάλες ύδατος του 1,5 λίτρου. Δυστυχώς, λόγω της αργίας της Κυριακής αλλά και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν ήταν δυνατή η προμήθεια περισσότερων φιαλών ώστε να ικανοποιηθεί μεγαλύτερος αριθμός συνδημοτών μας».

Τέλος, εκφράζει τη λύπη της επιχείρησης και ζητά «συγγνώμη από τους δημότες για την ταλαιπωρία. Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τέτοια περιστατικά να μην επαναληφθούν στο μέλλον».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
Θάνια Ντρούλια
Δε νομίζω ότι υπάρχει συγνωμη γι αυτό που έγινε σήμερα.... Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μέσα στο κρύο κυριακατικα ψαχναμε νερό μια ολόκληρη πόλη. Αυτό συμβαίνει κάθε τόσο. Όλοι οι πολίτες δαπανούμε υπέρογκα ποσά για το νερό σε σχέση με άλλες πόλεις. Σεβαστείτε το επιτέλους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back