Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γρήγορο ίντερνετ από Λάζαινα μέχρι Καλαρρύτες

Εικόνα του άρθρου Γρήγορο ίντερνετ από Λάζαινα μέχρι Καλαρρύτες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/12/2017, 16:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ολοκληρώθηκε το έργο Rural Broadband, μέσω του οποίου αναπτύχθηκε δίκτυο οπτικών ινών και στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, με 23 απομακρυσμένους οικισμούς να μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε γρήγορο ίντερνετ.

Πριν από δύο χρόνια, ο Όμιλος ΟΤΕ ανέλαβε, στο πλαίσιο έργου με Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών υποδομών σε αγροτικές ‘λευκές’ περιοχές της ελληνικής επικράτειας» το οποίο σχεδίασε η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Πρόσβαση σε συνδέσεις VDSL και ταχύτητες έως 50Mbps έχουν πλέον οι οικισμοί Άγιος Γεώργιος, Δάφνη, Κορίτιανη, Κωστήτσι, Λάζαινα, Μονολίθι, Πηγάδια, Πλαίσια, Φορτόσι, Αμπελοχώρι, Χριστοί, Μιχαλίτσι, Βαπτιστής, Παλαιοχώρι, Πετροβούνι, Ποτιστικά, Προσήλιο, Χουλιαράδες, Βαθύπεδο, Καλαρρύτες, Μυστράς, Ματσούκι, Συρράκο.

«Οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποκτήσουν τις νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων μπορούν να απευθύνονται στους παρόχους υπηρεσιών λιανικής» αναφέρεται  σε ανακοίνωση του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back