Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γκόντας με ύφος… δημάρχου

Εικόνα του άρθρου Γκόντας με ύφος… δημάρχου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/09/2019, 17:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Νίκος Γκόντας μπορεί να μην είναι δήμαρχος, αλλά χρησιμοποιεί αυτό το ύφος σε ανακοίνωση-απάντηση στην Ενότητα Πολιτών.

Είναι ενδεικτικό ότι η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρει πουθενά το όνομα του νυν δημάρχου της πόλης, Μωυσή Ελισάφ, με τον οποίο συνεργάζεται στη δημοτική αρχή.

Εκτός αυτού, αναφέρει ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» για την ανακοίνωση Μπέγκα, μετά τη συνεργασία και κατόπιν, αυτοεγκωμιάζεται για τις δημαρχιακές θητείες του κ. Γκόντα: «Μια συμβουλή ταιριάζει αυτή τη στιγμή στα μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα στον προηγούμενο δήμαρχο. Όσο πιο νωρίς εμπεδώσουν τον νέο ρόλο στον οποίο τους έταξε ο γιαννιώτικος λαός, τόσο καλύτερα γι αυτόν και την παράταξή του» αναφέρει η παράταξη, η οποία επανήλθε σε θέση εξουσίας, μετά από εννιά χρόνια.

«Η εποχή Γκόντα θα μείνει στην ιστορία ως εποχή έργων σε αντίθεση με την εποχή Μπέγκα που θα μείνει ως η εποχή των μεγάλων λόγων, των φρούδων υποσχέσεων και του ανύπαρκτου έργου» συμπληρώνει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back