Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γιορτή πουλιών με διαγωνισμό ζωγραφικής

Εικόνα του άρθρου Γιορτή πουλιών με διαγωνισμό ζωγραφικής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2016, 01:44
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών 2016.

Η Γιορτή Πουλιών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία. Εκεί θα παρουσιαστούν οι ζωγραφιές των μαθητών και θα επιλεγούν οι τρεις καλύτερες από διάφορες ηλικιακές ομάδες. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν και πολλά άλλα δρώμενα όπως εργαστήρια κατασκευών για παιδιά με θέμα τα μεταναστευτικά πουλιά, περιβαλλοντικά παιχνίδια, παρατήρηση πουλιών με κιάλια και τηλεσκόπιο, αλλά και θεατρική παράσταση με τίτλο «Πουπουλένια Πριγκίπισσα» από την ομάδα εφήβων του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Ο διαγωνισμός έχει τίτλο «Ζωγράφισε το δικό σου μεταναστευτικό πουλί στο δύσκολο και μακρύ ταξίδι του». Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει μόνο με μία ζωγραφιά όπου θα γράφει το όνομά του, την τάξη και το σχολείο που πηγαίνει. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά θέλουν: ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, χαρτιά για κολάζ κ.λπ. Οι ζωγραφιές μπορούν να παραδοθούν ή να αποσταλούν στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-16:00 στη διεύθυνση: Μαρίκας Κοτοπούλη 66-68, Ριζάρειος Πολιτεία, Μονάδα Β', ΤΚ 45445 Αμπελόκηποι, Ιωάννινα.

Εναλλακτικά μπορούν να παραδοθούν την ημέρα της εκδήλωσης (2 Οκτωβρίου) 9:30-10:00 π.μ., στο προσωπικό του φορέα στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής«.  Στο τέλος της εκδήλωσης, οι νικητές θα λάβουν έναν έπαινο και μικρά αναμνηστικά δωράκια.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back