Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Γιατί στη Θεσσαλονίκη κι όχι στα Γιάννενα;

Εικόνα του άρθρου Γιατί στη Θεσσαλονίκη κι όχι στα Γιάννενα;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2020, 16:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα τμήματα της πόλης (παραλίμνιο, Φρόντζος, παράδρομοι περιφερειακής οδού) που ισχύει μέχρι 5 Μαΐου ζητά με επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Ηπείρου ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο κ. Ριζόπουλος αν και τονίζει ότι δεν είναι η ώρα σχολιασμού της συγκεκριμένης απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μετά από αίτημα του περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και του δημάρχου Ιωαννιτών Μωυσή Ελισάφ, κρίνει ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας «δεν έχει ουσία». 

«Με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή (σ.σ. από χτες το βράδυ) έχει γίνει η άρση της απαγόρευσης ακόμα και στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όπου η κατάσταση ήταν πιο επίφοβη, δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίο εξακολουθεί να ισχύει στη δική μας περίπτωση ακόμη. Στη ζωή, η κοινή λογική απαντά στην πολιτική. Σήμερα οι Γιαννιώτες περπατούν παντού, είμαστε σε άλλη φάση του ιού και σε κάθε περίπτωση εκτιμώ ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή να αποδείξουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου που έχουν αντιληφθεί τις υποχρεώσεις τους» τονίζει ο κ. Ριζόπουλος περιγράφοντας την εικόνα που υπάρχει σήμερα στην πόλη.

ΣΧΟΛΙΑ
Olga
Το μόνο αποτέλεσμα της απαγόρευσης αυτής είναι να δημιουργείται πολυκοσμία σε άλλες διαδρομές ακατάλληλες για τόσο κόσμο και άρα αύξηση της όποιας επικινδυνοτητας
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back