Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιαούρτι χωρίς λακτόζη από τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Γιαούρτι χωρίς λακτόζη από τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/06/2021, 15:46
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία λανσάρει το νέο προϊόν της, «Δωδώνη» Στραγγιστό 2% χωρίς λακτόζη.

Η εταιρία προτείνει μια «νέα ελαφριά και θρεπτική επιλογή είτε για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη, είτε για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή, διατηρώντας όλη την θρεπτικότητα του γάλακτος, καθώς απορροφάται πιο εύκολα από τον ανθρώπινο οργανισμό» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η εταιρία έχει φτάσει στους 9 κωδικούς γιαουρτιών και «συνεχίζει σταθερά να επενδύει στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της, ανταποκρινομένη στις σύγχρονες τάσεις και διατροφικές απαιτήσεις, παράγοντας νέους κωδικούς με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς της τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, όπου ήδη κατέχει ισχυρή παρουσία».

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μιχάλης Παναγιωτάκης αναφέρει σχετικά: «Στόχος μας συνεχίζει να αποτελεί το να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για διαφορετικές περιστάσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ παραμένουμε προσηλωμένοι στην δημιουργία νέων προϊόντων, με διαρκή στόχο την αναβάθμιση τόσο της διατροφής και όσο και της ποιότητας ζωής των καταναλωτών μας».

Η νέα διαφημιστική καμπάνια είναι εδώ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back