Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«…για όσους πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική»

Εικόνα του άρθρου «…για όσους πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2019, 11:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το ΜεΡΑ25 παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιό του στη Θεσσαλονίκη και ειδικότερα τους υποψήφιους Νίκο Βακολίδη από τα Γιάννενα, Ειρήνη Μήτσιου από τη Θεσσαλονίκη, Κώστα Νάνο από την Καβάλα και Γεώργιο Λογιάδη  από την Κρήτη.

«Το ΜέΡΑ25 διεκδικεί την ψήφο των πολιτών για να σταματήσει επιτέλους το καθεστώς της χρεοδουλοπαροικίας. Μπαίνουμε δυναμικά στην πολιτική «σκακιέρα» ώστε οι ευρωεκλογές να κάνουν πράξη τη φιλοδοξία: Οι προοδευτικοί Έλληνες ποτέ ξανά μόνοι» σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΜεΡΑ Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βακολίδης από την πλευρά του, τόνισε: «Το όνειρο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μιας ισότιμη ένωσης που θα διέπεται από τις αρχές του ευρωπαϊκού διεθνισμού, του οικονομικού ορθολογισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι εφικτό με τη στήριξη της ευρωπαϊκής άνοιξης, του ΜΕΡΑ25 και του ολοκληρωμένου πολιτικού σχεδίου που καταθέτουμε. Συμμετέχω ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με αυτούς που διάλεξαν αυτό το δρόμο και επιλέχθηκαν για αυτόν το σκοπό, για όλους όσους πιστεύουν ότι υπάρχει εναλλακτική».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back