Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Για να μη χαθούν άλλες ζωές…

Εικόνα του άρθρου Για να μη χαθούν άλλες ζωές…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/06/2021, 14:25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, η περιφερειακή οδός, όπως αποκαλείται, έγινε η αιτία για να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος 30 χρονών. Δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έχει σκοτωθεί σε αυτόν τον δρόμο. Έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που δεν έχει ούτε διαχωριστική νησίδα ούτε κόμβους, και στον οποία υπάρχουν αρκετά επικίνδυνα σημεία.

Μέσα στα χρόνια, έχουν κατατεθεί αρκετές φορές οι προβληματισμοί για την επικινδυνότητα του δρόμου, ενώ εκπρόσωποι κατοίκων των γύρων περιοχών, όπως από τα Μάρμαρα και τα Καρδαμίτσια, έχουν ζητήσει την κατασκευή ισόπεδων κόμβων. Καμία ενέργεια δεν έγινε όμως.

Ο θάνατος του 30χρονου προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα social media. Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 30χρονου παίρνει μια πρωτοβουλία, με την προσδοκία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει συγκέντρωση στο σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, στη συμβολή της οδού Πετροπουλάκη με την περιφερειακή οδό. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών του δρόμου αυτού όπως και η κατασκευή ισόπεδων κόμβων για την ασφάλεια όλων αποτελεί μονόδρομο εδώ και πολύ καιρό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back