Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 29-08-2019, 15:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένας από τους μακροβιότερους σε θητεία δημάρχους είναι ο Κώστας Καψάλης στο Πωγώνι, που ορκίστηκε ξανά χτες, Τετάρτη. 

«Η νέα δημοτική αρχή έχει μπροστά της μία 4ετία με πολλές προκλήσεις και δυσκολίες. Το δυσχερές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε σήμερα δημιουργεί σε όλους μας ιδιαίτερους προβληματισμούς και ανησυχίες για το μέλλον» τόνισε μεταξύ άλλων, απαριθμώντας τα κατ΄αυτόν προτερήματα του Δήμου και τονίζοντας ότι «Το πιο σημαντικό του όμως στοιχεία είναι οι άνθρωποι! Σας διαβεβαιώνω ό, τι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς και τον τόπο μας. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας, ότι θα σκύβουμε σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημά σας».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Νικόπουλος υπογράμμισε ότι «απέναντί μας έχουμε μόνο τα προβλήματα. Θα στηρίξουμε ό, τι σωστό και υλοποιήσιμο προτείνεται από το δήμαρχο και τους συναδέλφους και θα σταθούμε απέναντι μόνο σε ό, τι είναι αντίθετο με τις αρχές μας».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή για το Πωγώνι» κΔημήτρηςΝτότης δήλωσε: «Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την περιοχή μας. Θα είμαστε δίπλα στο δήμαρχο αλλά δε θα συμβιβαστούμε ποτέ με ό, τι δεν είναι προς όφελος των δημοτών μας».

Στην ανάγκη να στηριχθούν οι νέοι αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών για το Πωγώνι» κ. Σταύρος Ζηκόπουλος που σημείωσε: «Αυτή την 4ετία πρέπει να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο τους νέους που είναι το μέλλον μας».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πωγωνίου» κ. Παναγιώτης Καραγιάννης, ο οποίος μαζί με τον κ. Χαρίση Χρήστο έδωσαν πολιτικό όρκο δήλωσε πως «η δύναμη βρίσκεται στους αγώνες του λαού».

Παρόντες ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Κιτσανού, Αντώνης Βασιλείου και Σπύρος Ριζόπουλος κ.α.


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2