Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 1-09-2019, 11:19
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την τρίτη του δημαρχιακή θητεία ξεκινά ο Γιάννης Σεντελές, ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων. Ο κ. Σεντελές, όπως και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ορκίστηκαν χτες το απόγευμα, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου, στην Πράμαντα.

«Αναλαμβάνουμε με την ορμή του νεοφώτιστου. Με τη διάθεση που είχαμε όταν εκλεγήκαμε για πρώτη φορά. Η γνώση και η εμπειρία, που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν έρχεται να μας εφησυχάσει, έρχεται να προστεθεί στη δημιουργική ορμή για να μας βοηθήσει να κάνουμε νέους σχεδιασμούς, νέες διεκδικήσεις, νέες δράσεις, νέες επιτυχίες» ανέφερε στην ομιλία του.

Απευθυνόμενος στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τους κάλεσε να ανταποδώσουν με το έργο τους την τιμή που τους έκαναν με την ψήφο τους οι συνδημότες τους, να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις και τις εκδηλώσεις, αλλά κυρίως να έχουν επαφή με τον κόσμο.

Το τελευταίο μέρος της ομιλίας του, απευθυνόταν προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους ψηφοφόρους τους. «Οι εκλογές τελείωσαν τη Δευτέρα 27 Μαΐου. Από εκείνη τη μέρα είμαστε όλοι μαζί. Η πόρτα μου, όπως και των αντιδημάρχων, θα είναι ανοιχτή σε όλους», ανέφερε και κατέληξε: «Για εμάς ο όρος συνεργασία δεν είναι κενή λέξη. Κάθε πρόταση προς τη θετική κατεύθυνση, θα ενσωματώνεται στο δικό μας πρόγραμμα και θα υλοποιείται».

Της ομιλίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων προηγήθηκαν σύντομες τοποθετήσεις των επικεφαλής της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης, του Δημήτρη Μήτση, επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» και του Λεωνίδα Λεοντάρη, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείων Τζουμέρκων».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα