Άλλη μια υπουργική επίσκεψη στην Ήπειρο, και δη στα Γιάννενα. Μετά τον Κώστα Κυρανάκη, καταφτάνει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Κεφαλογιάννης. Ο κ. Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί αύριο 24 Ιανουαρίου, το μεσημέρι, την Πυροσβεστική Διοίκηση.
Ο υπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο σχέδιο νόμου «Ενεργή Μάχη» που αφορά τις αλλαγές στο σύστημα πρόληψης, ετοιμότητας και απόκρισης σε καταστροφές από καιρικά φαινόμενα και το οποίο βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση αυτή την περίοδο.
Το σχέδιο νόμου προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη σύσταση 13 Περιφερειακών Κέντρων Συμβάντων σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.
Ο κ. Κεφαλογιάννης δεν θα αναχωρήσει αμέσως από την Ήπειρο. Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 12:30, θα παραστεί στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας, στην Ηγουμενίτσα.