Ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου από την κατασκευάστρια εταιρία EDIL HELLAS ATEBE με επιβλέπουσα την εταιρία ΕΝΑΟΝ, θα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς της πόλης.
Συγκεκριμένα, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 20 Απριλίου, και για τις ώρες 07:00-17:00, θα είναι κλειστή η οδός Μαρίκας Κοτοπούλη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κώστα Βάρναλη έως τη συμβολή της με την οδό Καλπακίου, στους Αμπελόκηπους.
Επίσης, θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας έως και το Σάββατο 25 Απριλίου, και για τις ώρες 07:00 -17:00 ,επί της οδού Βενετίας στα Καρδαμίτσια, από το ύψος της συμβολής της με την 21ης Φεβρουαρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δεινοστράτου, καθώς και τη διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Δεινοστράτου, από τη συμβολή της με την οδό Βενετίας έως τη συμβολή της με την οδό Ρήγα Φεραίου.
«Μετά το πέρας των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πλήρως και θα ισχύουν τα προβλεπόμενα από τον Κ.Ο.Κ.» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.