Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 15-06-2020, 13:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι αλλαγές στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, ανάμεσά τους και στις φυλακές Σταυρακίου, προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς μάλλον δεν λήφθηκε σοβαρά υπόψη η υπηρεσία και το έργο διευθυντών, αλλά η κομματική τους ταυτότητα.

Το ΚΙΝΑΛ Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τη ΝΔ λέγοντας ότι «το πολυδιαφημισμένο ‘επιτελικό κράτος’ του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε στον βωμό των κομματικών τοποθετήσεων και εξυπηρετήσεων» και προσθέτει ότι η «κραυγαλέα καρατόμηση της διευθύντριας αλλά και του αρχιφύλακα του καταστήματος,  αποδεικνύουν ότι για τη ΝΔ, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό δημοσίας τάξης,  η αξιολόγηση  είναι  σχέδια επί χάρτου και επικοινωνιακές τακτικές που δεν πείθουν κανέναν».

Επίσης, η ανακοίνωση αφήνει αιχμές και προς τους βουλευτής της ΝΔ όπως η Μ. Κεφάλα, λέγοντας: «Αυτό είναι το σχέδιο των νέων φυλακών που ανακοινώνουν και οι βουλευτές της ΝΔ στα Ιωάννινα, φυλακές κομματικού μητρώου».

Το ΚΙΝΑΛ καταλήγει ότι «μαζί με τη διαγωγή κοσμιοτάτη  επιστρέφουν και οι πλέον συντηρητικές πρακτικές των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2