Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Φτιάχνουν αλγόριθμους στα νηπιαγωγεία;

Εικόνα του άρθρου Φτιάχνουν αλγόριθμους στα νηπιαγωγεία;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/02/2019, 20:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Φτιάχνουν αλγόριθμο στα νηπιαγωγεία; Πλέον φαίνεται πως ναι, καθώς, με την εκπαιδευτική δράση STEAM, τα παιδιά των νηπιαγωγείων του Δήμου Ζίτσας και με τη βοήθεια των νηπιαγωγών και ενός επιδαπέδιου ρομπότ, έκαναν διάφορα πράγματα: Έφτιαξαν τον πρώτο τους αλγόριθμο και παρουσίασαν εικόνες από τον τόπο που ζουν με απλό τρόπο, αναπτύσσοντας παράλληλα τις καλλιτεχνικές και κοινωνικές τους δεξιότητες.

Η παρουσίαση των έργων τους έγινε το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου στο Αρσάκειο, παρουσία της αντιδημάρχου Γιαννούλας Γεωργούλη, του προέδρου της Πρωτοβάθμιιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βαγγέλη Γκουγιάννου,  γονιών, εκπαιδευτικών κ.α.

Οι Πρεσβευτές Εκπαιδευτικής  Ρομποτικής στα Γιάννενα Δημ. Κράββαρης, Βασ. Μήτρακα και Μαρ. Τοπολιάτη συγχάρηκαν το Δήμο Ζίτσας και την οικεία Σχολική Επιτροπή, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου. «που δεν σκέφτηκαν το οικονομικό κόστος και φρόντισαν να ενισχύσουν τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό όλων των νηπιαγωγείων τους με επιδαπέδια ρομπότ», Τα νηπιαγωγεία του Δήμου Ζίτσας που συμμετείχαν στη δράση με επτά δημιουργίες τους είναι αυτά της Ελεούσας, της Κληματιάς, της Μεταμόρφωσης και του Ροδοτοπίου.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back