Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 15-09-2016, 11:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, με πρόεδρο την Κατερίνα Μιτοπούλου, συνεχίζει την προσπάθειά του για εξωστρέφεια και μια καλύτερη συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων (στον λόφο Τσιλίκη), θα πραγματοποιηθεί προβολή παράστασης του φορητού ψηφιακού πλανητάριου για τους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος «Νεομάρτυρας Γεώργιος» και για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις μονάδες προστασίας παιδιού Ηπείρου. «Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η εξωστρέφεια την οποία επιδιώκουμε, γίνεται αποδεκτή από την κοινωνία και βρίσκουμε υποστηρικτές στο έργο μας. Οι προνοιακές δομές της χώρας, μέσω της συνέργειας με το σύνολο της κοινωνίας μας, θα ανταποκριθούν στις σημερινές ανάγκες και θα αφήσουν στο παρελθόν την ιδρυματική λογική που επικρατούσε δεκαετίες στο χώρο αυτό» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Ηπείρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Κ. Σακκά και την ομάδα του που ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο αίτημά του για το φορητό ψηφιακό πλανητάριο.


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus espa