Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

«Ευχαριστημένοι με τις τιμές του γάλακτος»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2021, 17:19

Τη θέση ότι οι κτηνοτρόφοι με τους οποίους συναντήθηκε στην Μουσιωτίτσα, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης, είναι «ευχαριστημένοι με τις καλές τιμές πώλησης του γάλακτος», μεταφέρει ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης, επικαλούμενος τους ίδιους.

Αναφέρει επίσης ότι οι κτηνοτρόφοι είναι ανήσυχοι για την αύξηση της τιμής των ζωοτροφών και ότι αποφάσισαν να στραφούν στη βιολογική κτηνοτροφία. Σε άλλες δραστηριότητές του, ο κ. Καλογιάννης παραβρέθηκε στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου με θέμα «Δράσεις προστασίας και ενίσχυσης της βιοποικιλότητας στο Εθνικό Πάρκο».

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι «πρέπει να κινηθούν με πιο γρήγορο ρυθμό οι σχετικές διαδικασίες, τόσο για τη διασφάλιση του προσωπικού, όσο και για λόγους προετοιμασίας για την αξιοποίηση των δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και του νέου ΕΣΠΑ (2021-2027)» και ότι ο ίδιος έχει κάνει»επανειλημμένες συναντήσεις για το θέμα αυτό, τόσο με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, όσο και με τη διοίκηση του ΟΦΥΠΕΚΑ» και δήλωσε αισιόδοξος ότι «σύντομα θα όλες οι εκκρεμότητες θα έχουν κλείσει».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back