Oikonomou pisoi

Έχασε 3-0 η Προοδευτική από τον Άρη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/02/2019, 20:27

Την ήττα με 3-0 από τον Άρη γνώρισε η Προοδευτική Περάματος στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής γυναικών.

Και τα τρία γκολ που έκριναν το παιχνίδι σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία και να καθαρίζει το ματς νωρίς. Ο Άρης είχε δύο δοκάρια με τη Δημητρίεβιτς μέχρι το 15ο λεπτό και η ίδια παίκτρια άνοιξε το σκορ στο 21’. Το δεύτερο γκολ της το σημείωσε στο 41’ και τέλος, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Κοκοβιάδου έκανε το 3-0.

Στις δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Προοδευτικής Αντώνης Κοζανίτης δήλωσε βέβαιος ότι η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία. «Θα χρειαστεί να εντατικοποιήσουμε τη δουλειά στις προπονήσεις το επόμενο διάστημα και εφόσον δείξουμε την κατάλληλη προσήλωση στην τακτική αλλά και μεγαλύτερη πειθαρχεία στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαιτησία: Αργυρός (Κεσίσογλου-Αρέστης)

ΑΡΗΣ (Ε. Κολλήγα): Γαβριηλίδου, Γεωργαντζή, Τσακλίδου, Κατηρτζίδου, Γιάννου (65' Τσιγκελίδου), Τζόρτζεβιτς, Ματατζή (55' Μίμη), Χαμαλίδου (75' Τσιτσιά), Κοκοβιάδου, Χατζηνικολάου (70' Παντελιάδου), Δημητρίεβιτς

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη (72' Οικονομίδη), Γιωτίτσα, Αρσένη, Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Κούκα (50' Μήτα), Μιχαηλίδου (46' Σκούρου), Πελεκούδα, Ράπτη (54' Τσιούρη), Ντόκου, Μπάσκα

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back