Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 22-07-2019, 16:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει ο βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη άλλωστε, αφού είναι εκλεγμένος με την κυβερνητική πλειοψηφία.

 Στην ανακοίνωσή του ο κ. Καλογιάννης αποδίδει στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ την ολοκλήρωση των αυτοκινητοδρόμων, πράγμα με το οποίο σίγουρα θα διαφωνούσε ο κ. Σπίρτζης και επανέρχεται στο θέμα του Ε65 που δεν έχει ξεκινήσει ή αγκομαχάει», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Σημειωτέον, το τμήμα της σύνδεσης με την Εγνατία είχε μείνει εκτός των συμφωνιών που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ και δεν σημειώθηκε καμία ιδιαίτερη εξέλιξη την τελευταία τετραετία. 

Ο κ. Καλογιάννης ανέφερε ακόμα ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης και «να ξαναδούμε τα θέματα των προστατευόμενων περιοχών και του προσωπικού των Φορέων Διαχείρισης που κρατήθηκε σε ομηρεία τα προηγούμενα χρόνια με ετήσιες ανανεώσεις των συμβάσεών τους», μεταξύ άλλων.

Αναφέρεται και στις τιμές του γάλακτος, λέγοντας ότι «συμπιέζονται από τις εισαγωγές μέσω τρίτων χωρών» και ζητάει αυστηρούς ελέγχους στις μονάδες παραγωγής.

Τέλος, ζητάει από τον υπουργό Εργασίας να δώσει προτεραιότητα στην απόδοση των συντάξεων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
elpe-bp 2 Ντοτη3