Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εργατικό Κέντρο κατά ΔΕΗ-κυβέρνησης

Εικόνα του άρθρου Εργατικό Κέντρο κατά ΔΕΗ-κυβέρνησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2019, 15:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Εργατικό Κέντρο χρωστάει χρήματα στη ΔΕΗ, όπως και άλλοι οργανισμοί και φορείς και την Πέμπτη 14 Μαρτίου το πρωί, η ΔΕΗ πήγε να κόψει την παροχή. Συνολικά, το χρέος του Εργατικού Κέντρου είναι 13.000 ευρώ και σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΚΙ, ήταν η δεύτερη προσπάθεια μέσα σε δέκα μέρες, να κοπεί το ρεύμα.

Η νυν διοίκηση (ΠΑΜΕ) κατηγορεί την προηγούμενη (πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ) για τη συσσώρευση του χρέους και αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Είναι σε γνώση της ΔΕΗ ότι επιχειρούμε από την πρώτη στιγμή να ρυθμίσουμε τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης Γκάρτζου – Φασουλή. Ζητήσαμε εδώ και καιρό  την ένταξη στη ρύθμιση των 100 δόσεων ώστε να αποπληρώσουμε το οφειλόμενο χρέος με τρόπου που να μην σταματήσει η δράση του ΕΚΙ. Γνωρίζουν ότι εξοφλούνται κανονικά όλοι οι τρέχοντες λογαριασμοί ρεύματος στη διάρκεια της παρούσας θητείας».

Επίσης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «μέσω της διορισμένης διοίκησης της ΔΕΗ, επιδιώκει  την οικονομική και πολιτική εξόντωση της δράσης μας. Την ίδια στιγμή κάνει τις πλάτες στους μεγαλοοφειλέτες επιχειρηματίες του τόπου».

Συμπεραίνει επίσης ότι «η επιλογή της ημέρας δεν είναι τυχαία. Ανήμερα της έναρξης του συνεδρίου  της ΓΣΕΕ, η κυβέρνηση με την μεγαλοεργοδοσία στέλνει μήνυμα στις ταξικές δυνάμεις».  



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back