Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 13-02-2019, 12:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα ακόμα έργο για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών αρχίζει να υλοποιείται, μετά την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα και του αναδόχου.  Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κατασκευή έργων υποδομής σε περιοχές των επεκτάσεων Δ.Ε. Ιωαννίνων (2016-2017) –Β’Φάση» συνολικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ.

Η σύμβαση του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή έργων υποδομής (οδοστρωσία, όμβρια) στις περιοχές του Κ. Νεοχωρόπουλου, Ανθούπολης, Μελάνδρων, Καρδαμιτσίων και Νέας Ζωής και συγκεκριμένα στις οδούς: Αλκμήνης, Νικολαϊδη, Καραγιάννη, Κατράκη, Μαυρογένους, Αδραστίας, Ρηζικώστα, Δεληγιάννη, Ισοκράτους, Κασιούμη, Ειρήνης, Δαβάκη κ.λπ.

Στην ανακοίνωσή του, ο Δήμος σημειώνει ότι  μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί έργα που αφορούν την οδοποιία και τα πεζοδρόμια σε όλο το Δήμο. Τα έργα αυτά χρηματοδοτήθηκαν αποκλειστικά από ίδιους πόρους, συνολικής αξίας 1,7 εκ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκονται έργα της ίδιας κατηγορίας συνολικού προϋπολογισμού 5 εκ. ευρώ, ενώ αντίστοιχο ποσό έχει δεσμευτεί και για τα προγραμματισμένα έργα που παίρνουν το δρόμο της συμβασιοποίησης. «Αν σε αυτά προσθέσουμε κι έργα που συγχρηματοδοτήθηκαν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τότε ο προϋπολογισμός τους ξεπερνά τα 15 εκ. ευρώ, μόνο για παρεμβάσεις σε οδοποιία και πεζοδρόμια» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Με την αλήθεια του έργου μας συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να αφήσουμε ένα ποιοτικό αποτύπωμα σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, σε κάθε γειτονιά του Δήμου Ιωαννιτών», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μπέγκας.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα