Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 30-04-2020, 09:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πανδημία βάζει τέλος στα πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής και τα ερασιτεχνικά. Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ, σε όλες τις εθνικές και τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων.

Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21. Για τη διαδικασία ανόδου, σε περίπτωση ισοβαθμιών ομάδων ισχύουν οι διατάξεις του ΚΑΠ και για την περίπτωση ύπαρξης περισσοτέρων του ενός ομίλων Α’ κατηγορίας τα κριτήρια πολλαπλών ομίλων της UEFA.

Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών, οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων έχουν δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Οι τελικές αποφάσεις για την Γ΄ Εθνική θα ληφθούν κατόπιν νεότερης εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων.

Ως εκ τούτου, στη Γ’ Εθνική ανεβαίνει η Θύελλα Κατσικά.

Πρώτοι στις υπόλοιπες κατηγορίες είναι η Ζωοδόχος και ο Ολυμπιακός Βοτανικού στη Β’ και στη Γ’ η Περίβλεπτος με τον ΑΟΒ που ισοβαθμούν (Περίβλεπτος με αγώνα λιγότερο) στον α’ όμιλο και η Δαφνούλα στον β’ όμιλο.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2