Oikonomou pisoi

Επιστρέφουν οι καθημερινές αναφορές

Εικόνα του άρθρου Επιστρέφουν οι καθημερινές αναφορές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/06/2020, 23:39

Το Υπουργείο Υγείας με άτυπη ενημέρωση και (ξανά) χωρίς επίσημη θέση, αναφέρει ότι από αύριο ξεκινούν πάλι οι ημερήσιες αναφορές για την πορεία των κρουσμάτων.


Διαβάστε επίσης: Ο ΕΟΔΥ μετράει, αλλά δεν ανακοινώνει


Τα 52 σημερινά κρούσματα θορύβησαν το υπουργείο, το οποίο ωστόσο εξέδωσε συνολική ενημέρωση και όχι αναλυτική ανά ημέρα, όπως συνηθιζόταν επί… ημερών Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς κλήθηκε για άλλη μια φορά να «μαζέψει» την κατάσταση. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι ««όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος» και ξεκαθάρισε ότι τα κρούσματα δεν θα εξαφανιστούν απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου τι σημαίνει το γεγονός ότι θα εκδίδεται καθημερινή γραπτή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ απάντησε ότι κρίθηκε πως έτσι είναι καλύτερα.

Επισήμανε ότι με τον κ. Τσιόδρα λένε τα ίδια πράγματα από την πρώτη στιγμή και παρατήρησε: «Δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητα του κ. Τσιόδρα και τη δική μου. Κάθε μέρα κάνουμε τα ίδια πράγματα που κάναμε όλους αυτούς τους μήνες».

Σημειώνεται ότι από τα 97 κρούσματα των τελευταίων 4 ημερών, τα 30 αφορούν ταξιδιώτες από το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back