Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 6-07-2020, 16:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων που θα συζητήσει για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και για τη λήψη κάποιων μέτρων ζητά το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Το Επιμελητήριο κατέθεσε σχετικό αίτημα ήδη στον Δήμο.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Δημητρίου, σε σημερινές του δηλώσεις, περιέγραψε τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες, και εξέφρασε την προσδοκία του να σταθεί δίπλα τους το δημοτικό συμβούλιο.

«Να δείξει το δημοτικό συμβούλιο ότι δεν μένει μόνο στα τυπικά αλλά ότι σκέφτεται λίγο περισσότερο τους επαγγελματίες της πόλης» τόνισε.

Ερωτώμενος σχετικά, υπενθύμισε ότι το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να πάρει μια σειρά από μέτρα ανακούφισης όπως είναι η μείωση του νερού για ένα χρονικό διάστημα. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Δημητρίου ανέφερε πολύ εύστοχα ότι συμφωνεί με τον κ. Μπαρτζώκα, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ, «που έλεγε πάντα ότι η τιμή του νερού είναι υψηλή και ότι αναμένεται να χαμηλώσει τα επόμενα χρόνια. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει μια υπέρβαση και η τιμή του νερού να πέσει από φέτος για τους επαγγελματίες».

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων είχε αποστείλει στον Δήμο Ιωαννιτών μια δέσμη συγκεκριμένων προτάσεων με μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ήδη από τα τέλη Απριλίου.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα