Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Συνάντηση με τον πρέσβη του Πακιστάν

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Συνάντηση με τον πρέσβη του Πακιστάν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/04/2021, 15:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Mε τον πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα Mohammad  Nadeem Khan είχαν συνάντηση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου και ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Μιχαήλ Δεβέκος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τρία θέματα: Για τους προερχόμενους από το Πακιστάν πολίτες, φυσικά πρόσωπα αλλά και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και είναι μέλη του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, για τη μεταφορά τεχνογνωσίας πάνω στην παραγωγή προϊόντων προς το Πακιστάν και τέλος για την ανάπτυξη των σχέσεων στις εξαγωγές-εισαγωγές μεταξύ των δυο χωρών αλλά και ειδικότερα τη δυνατότητα εμπορικών  συνεργασιών  με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα γίνει πιο εξειδικευμένη συζήτηση σε συνάντηση στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Η συνάντηση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Πρεσβείας του Πακιστάν. Σε αυτήν, συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παύλος Ραβάνης και η πρόεδρος του Ελληνοπακιστανικού Επιμελητηρίου Ρουμπίνα Μαρκοπούλου. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back