Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: «Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να εισακουστούν»

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Ιωαννίνων: «Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να εισακουστούν»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2021, 20:37
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην  γενική συνέλευση των επιμελητηρίων της  χώρας  συμμετείχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής.

Στις διήμερες εργασίες συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, «παρουσιάστηκαν κοστολογημένες προτάσεις και απόψεις για την πιο ασφαλή έξοδο από την κρίση που αντιμετωπίζουν λόγω της covid-19».

Ακόμα, τοποθετήθηκαν κυβερνητικοί και μη παράγοντες για θέματα όπως τα χρέη των επιχειρήσεων, οι ανατιμήσεις, η μετάθεση της ημερομηνίας αποπληρωμής των επιστρεπτέων προκαταβολών, οι μειώσεις των δεικτών ΦΠΑ κ.α.

«Για μια ακόμη φορά τα επιμελητήρια της χώρας απέδειξαν ότι μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και ότι οι λύσεις υπάρχουν, αρκεί αυτά να ακουστούν» τονίζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕ συνομίλησαν με κορυφαία κυβερνητικά  στελέχη, με στελέχη της αντιπολίτευσης αλλά και μεταξύ τους, «για  να συνδιαμορφώσουν κοινό πλάνο δράσεων για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων και την δυναμική τους επανάκαμψη».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ήδη έκανε τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε «το αμέσως επόμενο διάστημα και στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου  προγράμματος στρατηγικών δράσεων 2022 να συνεργαστεί και από κοινού με άλλα επιμελητήρια να συνδιοργανώσουν κοινές εκδηλώσεις για πολλούς τομείς της επιχειρηματικότητας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back