Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Δωρεάν εγγραφή σε e-shop

Εικόνα του άρθρου Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Δωρεάν εγγραφή σε e-shop
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2020, 17:47
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έρχεται να ενημερώσει τα μέλη του για τη δωρεάν συμμετοχή-εγγραφή των επιχειρήσεών τους σε e-shop.

Όπως σημειώνει, πρόκειται για  την πλατφόρμα DirectMarket η οποία  δίνει δωρεάν δύο ηλεκτρονικές βιτρίνες με δυνατότητα πωλήσεων για τα προϊόντα, μέσα από την ηλεκτρονική αγορά των Ιωαννίνων και ταυτόχρονα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο στην πανελλαδική αγορά (σε δύο γλώσσες).

«Τα προϊόντα και στις δύο αγορές ανεβαίνουν πολύ εύκολα, χειροκίνητα αλλά και αυτόματα, από αρχείο XML εάν διαθέτει η επιχείρηση» αναφέρεται.

Η διαχείριση της προβολής, των τιμών και των παραγγελιών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάθε επιχείρηση. Οι παραγγελίες εμφανίζονται στην Ειδική Διαχειριστική εφαρμογή για εμπόρους από την ιστοσελίδα mystore.directmarket.gr ενώ αποστέλλονται ταυτόχρονα  με e-mail και sms. 

Για την εγγραφή της επιχείρησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.directmarket.gr ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.cci-ioannina.gr  επιλέγοντας το εικονίδιο Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσα από τις παραπάνω διευθύνσεις επιλέγοντας τις επιχειρήσεις στην πόλη των Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back