Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Επιμελητήριο έχει παρατηρήσεις…

Εικόνα του άρθρου Το Επιμελητήριο έχει παρατηρήσεις…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/10/2020, 14:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την επανεξέταση της προκήρυξης για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 ζητά από τον περιφερειάρχη Ηπείρου και τις αρμόδιες υπηρεσίες το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με επιστολή του προέδρου του Δημήτρη Δημητρίου.

Το Επιμελητήριο ζητά να είναι δικαιούχες και οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με τη μορφή «κοινωνία κληρονόμων» αλλά και αυτές που έκαναν έναρξη εργασιών και μετά την 1.1.2019. Να σημειωθεί ωστόσο ότι το πρόγραμμα για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Ηπείρου έχει τις ίδιες προϋποθέσεις που έχουν όλα τα αντίστοιχα προγράμματα των Περιφερειών. Η μόνη διαφορά είναι το ποσό επιχορήγησης που η Περιφέρεια Ηπείρου το όρισε από 3.000 ευρώ έως 15.000 ευρώ.

Το Επιμελητήριο ζητά επίσης ότι να μη θεωρείται απαραίτητη η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα χρηματοδότησης, ώστε να μην υπάρξει κατάσχεση χρημάτων από υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως αναφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back