Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επικοινωνία Θ. Μπέγκα με το δήμαρχο

Εικόνα του άρθρου Επικοινωνία Θ. Μπέγκα με το δήμαρχο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2020, 15:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θωμάς Μπέγκας και ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ σήμερα Δευτέρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενότητας Πολιτών, ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπέγκα για την προσπάθεια να κρατηθεί λειτουργικός ο Δήμος και για τις συνεχείς εγκυκλίους που έρχονται, αλλά και την προσπάθεια για εφαρμογή τους.

Σύμφωνα με την ανακοπίνωση, ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι «εξαιτίας των συνθηκών εμφανίζεται μια σχετική δυσλειτουργία».

Ο κ. Μπέγκας τόνισε ότι κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν, δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που περνά η χώρα.

Είπε επίσης στον κ. Ελισάφ ότι επί του παρόντος, προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. «Φαίνεται ότι στην παρούσα φάση η αγωνία εστιάζεται στο κατά πόσο το εθνικό σύστημα υγείας έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές για την αντιμετώπιση της κορύφωσης του φαινομένου της πανδημίας στη χώρα» τόνισε.

Ενημέρωσε επίσης το δήμαρχο ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της παράταξής του είναι στη διάθεσή του προκειμένου να προσφέρουν όπου τους ζητηθεί.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο δήμαρχος είπε πως η δημοτική αρχή, στο πλαίσιο του πιεστικού περιβάλλοντος που έχει δημιουργηθεί, «είναι πρόθυμη να ακούσει οποιασδήποτε πρόταση θεωρεί η παράταξή μας ότι μπορεί να βοηθήσει στις κρίσιμες αυτές στιγμές».

*φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back