Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έπιασαν χασίς… στα Τζουμέρκα

Εικόνα του άρθρου Έπιασαν χασίς… στα Τζουμέρκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/12/2017, 17:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πέντε άτομα, τα οποία συνελήφθησαν, κατηγορούνται ότι τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου διακινούσαν ναρκωτικά στα Τζουμέρκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η ομάδα των πέντε δημιουργήθηκε με σκοπό την καλλιέργεια και αποξήρανση δενδρυλλίων κάνναβης και στη συνέχεια τη διακίνηση της κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων. Αρχηγός φέρεται να είναι ένας 62χρονος. Η σύλληψη και των πέντε έγινε σε διάφορα χωριά των δύο Δήμων. Στην κατοχή των δραστών καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 158,5 γρ., δύο συσκευασίες με ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους 463 γραμμαρίων, κυνηγετικό όπλο, το ποσό των 450 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης και έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, επρόκειτο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back