Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επανέρχονται οι πολύτεκνοι για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Επανέρχονται οι πολύτεκνοι για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2018, 15:17
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Πριν  από είκοσι περίπου μέρες, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ιωαννίνων διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν εντάχθηκαν οι πολύτεκνοι, ανεξαρτήτως κριτηρίων, στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΥΑΙ. Το θέμα ήρθε και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, με τη δημοτική αρχή να επισημαίνει ότι δεν μπορεί να αποτελεί μοναδικό κριτήριο η πολυτεκνία, ανεξαρτήτως π.χ. εισοδημάτων ή περιουσιακής κατάστασης.

Σειρά πήρε η συνάντηση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΙ Μάκη Χρυσοστόμου και στελεχών της επιχείρησης με τη διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση έγινε «σε πολύ καλό κλίμα» . Ο σύλλογος από την πλευρά του επανέφερε το θέμα με «προτάσεις που αφορούν στη διατήρηση του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΥΑΙ σε όλους ανεξαιρέτως τους πολύτεκνους», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει εάν το αίτημα είναι το ίδιο, με αυτό που πρακτικά απορρίφθηκε ή έχουν κατατεθεί κάποιες παράμετροι.

Ο κ. Χρυσοστόμου επέμεινε στο «συνολικό πλέγμα δράσεων που αφορά τη στήριξη των νοικοκυριών που έχουν πληγεί οικονομικά από την κρίση» και δεσμεύτηκε να εξετάσει τις προτάσεις που κατατέθηκαν.

Το θέμα θα έρθει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο, μαζί με τις εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΙ.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back