Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 9-11-2016, 20:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καφενείο στα Γιάννενα, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά έξι Έλληνες, ηλικίας 51, 53, 27, 24, 49 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου που αφορά στη ρύθμιση παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών, ενώ για το ίδιο αδίκημα αναζητείται 46χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε μαγαζί ιδιοκτησίας του 46χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος υπεύθυνος του καταστήματος και ο 32χρονος υπάλληλος, είχαν διοργανώσει απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια, μέσω διαδικτυακών εταιρειών, σε φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στα οποία συμμετείχαν τρεις παίκτες (ηλικίας  51, 53 και 27 ετών).

Επίσης, στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 24χρονος Έλληνας, ο οποίος θα παραλάμβανε χρηματικό ποσό από προγενέστερο στοιχηματισμό, από τον 49χρονο υπεύθυνο του καταστήματος.  

Κατά τις έρευνες στους χώρους του καταστήματος καθώς και στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δύο φορητά ηλεκτρονικά μηχανήματα εκτύπωσης προπληρωμένων καρτών και δύο tablet, το χρηματικό ποσό των 1.258 ευρώ, καθώς και χειρόγραφα σημειώματα, στα οποία αναγράφονταν διάφοροι κωδικοί στοιχηματισμού, ονόματα πελατών και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα