Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έπαιζαν «φρουτάκια» σε καφενείο

Εικόνα του άρθρου Έπαιζαν «φρουτάκια» σε καφενείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/11/2016, 16:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων εντόπισε χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, καφενείο στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν ένας 41χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης του καταστήματος καθώς και ένας 50χρονος πελάτης, οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της λειτουργίας-διενέργειας και συμμετοχής σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων «φρουτάκια».

Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο κατάστημα, όπου εντοπίσθηκε λειτουργία ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι συνδέονταν διαδικτυακά και ελέγχονταν από κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «server» ενώ διέθεταν ειδικό λογισμικό για τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παίγνιου «φρουτάκια».

Κατά τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου, εξακριβώθηκε ότι συμμετείχε στα συγκεκριμένα παράνομα παίγνια, ως παίκτης, ένας 50χρονος. Επίσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη συσκευής τηλεφώνου, με την οποία απενεργοποιούνταν ασύρματα οι ενδείξεις των τυχερών παιγνίων στις οθόνες των υπολογιστών, προκειμένου να αποτραπεί η βεβαίωση σχετικών παραβάσεων.

Στην κατοχή του 41χρονου καθώς και σε έρευνα στους χώρους του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:            επτά επιτραπέζιοι υπολογιστές, ένας φορητός υπολογιστής, ένας σέρβερ, το χρηματικό ποσό των 11.180 ευρώ, μία ασύρματη συσκευή τηλεφώνου και μία ασύρματη κάμερα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back