Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενόψει Πρωτομαγιάς

Εικόνα του άρθρου Ενόψει Πρωτομαγιάς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/04/2019, 17:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στη συγκέντρωση της φετινής Πρωτομαγιάς καλεί το Εργατικό Κέντρο, στις 10 το πρωί, στη Γιοσέφ Ελιγιά. «Η ματωμένη θυσία των εργατών του Σικάγου διδάσκει πως η εργατική τάξη δεν μπορεί να περιμένει βελτιώσεις στη ζωή της αν δεν αγωνιστεί. Τίποτα δεν χαρίζεται. Στο σύστημα της εκμετάλλευσης δεν υποτασσόμαστε» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Δίπλα στα αφεντικά και το πολιτικό προσωπικό τους βρίσκεται οργανωμένος ένας καλοταϊσμένος συνδικαλιστικός μηχανισμός μια εργατική ελίτ. Αυτή η συνδικαλιστική μαφία στη ΓΣΕΕ προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να φέρει μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα μεγαλοδιευθυντές και golden boys,  νόθους, να φέρει με φυσική παρουσία την εργοδοσία».

Τέλος, σημειώνει ότι «η πάλη για ενότητα των εργατών ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας απέναντι σε εργοδοσία και κράτος είναι η παρακαταθήκη για να κάνουμε βήματα μπροστά για ισχυρή οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς για να επιβάλουμε τα δίκια μας» και προειδοποιεί ότι «σε διάφορους χώρους στο νομό, όπως στα πετρέλαια κάνουν λόγο για δουλειά την Πρωτομαγιά. Τους προειδοποιούμε, η Πρωτομαγιά δεν είναι μια οποιαδήποτε μέρα είναι η μέρα των εργατών – των εκμεταλλευόμενων όπου γης».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back