Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 6-09-2019, 12:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

To 8ο Γυμνάσιο  Ιωαννίνων πήρε έγκριση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ της βασικής δράσης «Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων» του τομέα σχολικής εκπαίδευσης για το 2019.  

Πιο συγκεκριμένα, η αίτηση που υπέβαλε η εκπαιδευτικός του σχολείου Ελεονώρα Μπρίτσα με τίτλο «Η Ευρώπη ως αρωγός στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του 8ου Γυμνασίου Ιωαννίνων»  εγκρίθηκε για χρηματοδότηση, με  βαθμολογία 93/100.  

Στο πρόγραμμα  θα συμμετάσχουν 9 εκπαιδευτικοί, 3 ανά δραστηριότητα:

Tρεις εκπαιδευτικοί θα ταξιδέψουν στη Φλωρεντία για να αναπτύξουν δεξιότητες «με τις οποίες θα βελτιώσουν τις επικοινωνιακές σχέσεις με τους μαθητές και τους συναδέλφους τους, θα μάθουν να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους, θα ενισχύσουν την  αυτοεκτίμησή τους και θα αναπτύξουν ενσυναίσθηση», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τρεις εκπαιδευτικοί θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο, «οι οποίοι θα επιμορφωθούν  στις ψηφιακές δεξιότητες εργαζόμενοι με μια σειρά από ενδιαφέροντα εργαλεία, λογισμικό και προγράμματα για τη διδασκαλία και τη μάθηση».

Τρεις εκπαιδευτικοί θα ταξιδέψουν στο Ελσίνκι, «όπου θα γνωρίσουν την μοναδική φιλανδική σχολική κουλτούρα μέσω  αλληλεπιδράσεων  με τους καθηγητές, τους διευθυντές και μαθητές σχολικών μονάδων».
Menoumespiti-Wash
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα