Ενδοσυλλογικές κόντρες…

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/10/2019, 12:19

Η «Ενότητα-Συσπείρωση», παράταξη του συλλόγου ΟΤΑ, καταφέρεται εναντίον των άλλων παρατάξεων του συλλόγου λέγοντας ότι απουσίασαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου πάρθηκε η απόφαση για προσλήψεις συμβασιούχων για την καθαριότητα.

Η παράταξη θεωρεί «θετική εξέλιξη» τις προλήψεις και προσθέτει ότι «για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί άμεσα νέα απόφαση για προγραμματισμό προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας».

Την περασμένη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του σωματείου συναντήθηκε με το δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και του επέδωσε υπόμνημα για παράταση της κοινωφελούς εργασίας και εκείνος δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στο συμβούλιο της Παρασκευής, όπως και έγινε.

Η παράταξη αναφέρει ότι ενώ ο δήμαρχος έκλεισε ραντεβού την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου με τους εργαζόμενους της κοινωφελούς, το ραντεβού ακυρώθηκε από την πρόεδρο του συλλόγου, η οποία, πάντα σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα «κανόνιζε η ίδια άλλο ραντεβού. Πέρασε ένας μήνας και δεν φάνηκαν πουθενά».

Η παράταξη αφήνει επίσης αιχμές για «ναι στην απεργία αλλά απουσία από τα κομμένα μεροκάματα» κ.α. τα οποία δεν προσωποποιούνται.

Τέλος, η παράταξη αναφέρει ότι εργαζόμενοι του Δήμου Δωδώνης ζήτησαν συμπαράσταση και προσθέτει «δεν φτάνει που δεν ήρθε ούτε η πρόεδρος, ούτε ο γραμματέας, κανένας από τα τέσσερα μέλη που έχει η παράταξή τους, μας έβαλαν και τις φωνές γιατί συμφωνήσαμε με τη στάση εργασίας που αποφάσισαν οι συνάδελφοι».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back