Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένας σάκος του Άη Βασίλη για την ΕΛΕΠΑΠ

Εικόνα του άρθρου Ένας σάκος του Άη Βασίλη για την ΕΛΕΠΑΠ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2017, 13:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έναν διαγωνισμό για καλό σκοπό διοργανώνει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. Ο διαγωνισμός έχει στόχο να ενισχύσει το έργο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των γιορτών το κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το ειδικά σχεδιασμένο microsite www.dodoni.eu/gemizoume-agapi, να επιλέξει το αγαπημένο του προϊόν μαζί με μία ευχή και να βοηθήσει τη «Δωδώνη» να γεμίσει τον σάκο του Άγιου Βασίλη. Όταν ο σάκος γεμίσει, η «Δωδώνη» θα στείλει προϊόντα στα 250 παιδιά που φροντίζει η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, μαζί με τις θερμότερες ευχές όλων.

Όσοι θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια της «Δωδώνης» θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν γιορτινά καλάθια γεμάτα με προϊόντα.

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και τις 4 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.facebook.com/Dodoni.SA.

Η ενέργεια «Mε 'Δωδώνη' γεμίζουμε αγάπη» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την MRM//McCANN Athens.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back