Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένας-ένας οι υποψήφιοι ανοίγουν τα χαρτιά τους

Εικόνα του άρθρου Ένας-ένας οι υποψήφιοι ανοίγουν τα χαρτιά τους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2018, 02:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φουντώνει η προεκλογική ετοιμασία στην Περιφέρεια Ηπείρου, με τις ανακατατάξεις στον ευρύτερο «πλην ΝΔ» χώρο να σχηματοποιούνται. Ενώ λοιπόν ο Γιώργος Ζάψας δηλώνει ότι θα είναι έτοιμη η διακήρυξη και τα όργανα της νέας παράταξης μέχρι το τέλος του μήνα, ο Δημήτρης Δημητρίου παρουσίασε το δικό του πολιτικό βήμα, με την παράταξη «Ήπειρος Όλον».

Με τα δικά του λόγια, η ονομασία της παράταξης «περικλείει» την Ήπειρο και τους Ηπειρώτες, ενώ με μια ψηφιακή παρουσίαση προσπάθησε να δώσει το στίγμα του σήματος, ως ένα δέντρο με το σχήμα της Ηπείρου (κάτι που στο τελικό αποτέλεσμα μάλλον δεν είναι προφανές…).

Στο κοινό του, ήταν κυρίως στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης. Ο κ. Μήτσης «συγκυβερνάει» με τον κ. Δημητρίου, μιας και ο δεύτερος δεν κατάφερε να πάρει την πλειοψηφία για πολύ λίγο, στις τελευταίες εκλογές.

Από την παράταξη «Συμμαχία Ηπειρωτών» του κ. Ζάψα, ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Χαμπίπης, ο ένας από τους τέσσερις (μαζί με τον επικεφαλής) συμβούλους της παράταξης.
Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας και η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΙ Αλέκα Βακαλοπούλου.

«Η παράταξη Ήπειρος όλον σηματοδοτεί την ολότητα, την ισότητα και την συνεργασία όλων και είναι αυτές οι αρχές πάνω στις οποίες βασίζει τον αγώνα της για το νέο αύριο της Ηπείρου» τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Μίλησε επίσης για «δεκαετές κοστολογημένο πλάνο», ενώ ενδιαφέρον είναι ότι είπε μεν πως «η περιφερειακή αρχή ξεπεράστηκε από την εποχή», αλλά δεν απαξίωσε εντελώς τις θητείες της.  

Με την παράταξη του κ. Δημητρίου, οι περισσότεροι υποψήφιοι στην Περιφέρεια «καταλαμβάνουν» το χώρο τους. Έτσι και αλλιώς, ονόματα υποψηφίων θα πρέπει να αναμένονται στο τέλος του έτους.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back