Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα συμπόσιο για την... αναχώρηση

Εικόνα του άρθρου Ένα συμπόσιο για την... αναχώρηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2017, 23:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για ένα μεγάλο συμπόσιο με ιδιαίτερο θέμα ετοιμάζονται τα Γιάννενα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το ΤΕΙ Ηπείρου και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Από τις 28 έως τις 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της πανεπιστημιούπολης συμπόσιο με θέμα «Πότε πρέπει να πεθαίνουμε;».

Οι διοργανωτές αναφέρουν σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Γιατί ένα τέτοιο συμπόσιο; Αφήνοντας άλυτο το μεγαλύτερο ίσως σήμερα πρόβλημα της δυτικής ιατρικής, αυτή μεν δεν γνωρίζει πού τελειώνουν τα όριά της, η κοινωνία δε, βυθίζεται στα αδιέξοδα του ‘απαγορευμένου θανάτου’. Αδιέξοδα κρίσιμα για κάθε κοινωνία, ιδιαίτερα κρίσιμα για μια χώρα που διέρχεται τη σοβαρότερη κρίση στη νεότερη ιστορία της».

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει η Σχολή Επιστημών Υγείας και η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Συντονιστής έχει οριστεί ο αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Ιατρικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάνης Δημολιάτης. Πάνω από 100 εισηγήσεις διαφόρων ειδικοτήτων (γιατροί, νοσοκόμοι, βιολόγοι, νομικοί, φιλόσοφοι, θεολόγοι, κληρικοί, ψυχολόγοι, οικονομολόγοι,
 κοινωνιολόγοι, καλλιτέχνες, ασθενείς, συγγενείς φροντιστές ασθενών)
 από όλη τη χώρα έχουν ήδη υποβληθεί. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συμποσίου: http://ppp.conf.uoi.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back