Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό του Μ. Ελισάφ

Εικόνα του άρθρου Ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό του Μ. Ελισάφ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/12/2019, 10:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα νέο πρόσωπο έρχεται να προστεθεί στο σχήμα της διοίκησης του Δήμου Ιωαννιτών, και μάλιστα σε ένα νευραλγικό πόστο. 

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, θέλοντας να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τουριστική πολιτική αλλά και στην περίφημη «διπλωματία πόλεων» (ενδεικτικό το πρόσφατο ταξίδι του στην Αλβανία) και στην εξωστρέφεια, αποφάσισε να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο με «τουριστικά» διαπιστευτήρια. Πρόκειται για τον Σπύρο Πέγκα, η εταιρία του οποίου Wise Ram ανέλαβε υπηρεσίες συμβούλου για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ιωαννιτών. Το σχετικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο μερών υπογράφηκε πριν από λίγες μέρες.

 Ο κ. Πέγκας ήταν στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού αλλά και εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων. Οι σπουδές του σε γερμανικά πανεπιστήμια αφορούν τις πολιτικές επιστήμες και τις διεθνείς σχέσεις. Επί δημαρχίας Μπουτάρη, κατάφερε να συμβάλει στο «χτίσιμο» ενός πολυπολιτισμικού προφίλ για τη Θεσσαλονίκη και στον στρατηγικό σχεδιασμό για την προσέλκυση επισκεπτών.

Μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από τα κοινά, ο κ. Πέγκας προχώρησε πριν από λίγο καιρό στη δημιουργία μιας εταιρίας μάρκετινγκ, της Wise Ram.

Την επίσημη έναρξη της νέας συνεργασίας του με τον Δήμο Ιωαννιτών την ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω facebook. «Χτίζοντας πάνω στο επιτυχημένο έργο και τη δουλειά των προηγουμένων διοικήσεων, θα επιχειρηθεί να δοθεί μια νέα δυναμική και μια στρατηγική προοπτική τουριστικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας στα Ιωάννινα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

*Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του Σπύρου Πέγκα στο facebook

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back