Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα καλωσόρισμα του «Θερινού Μαντείου»

Εικόνα του άρθρου Ένα καλωσόρισμα του «Θερινού Μαντείου»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/07/2019, 21:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με μια μικρή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων υποδέχτηκε το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων τους σπουδαστές που συμμετέχουν στο φετινό «Θερινό Μαντείο», στο εργαστήριο καλλιτεχνικής έρευνας για το αρχαίο δράμα.

Οι σπουδαστές, κατά τη διάρκεια του 20ήμερου εργαστηρίου, θα διαμένουν στη Μονάδα Προστασίας Παιδιού.

Το «Θερινό Μαντείο» εντάσσεται στο Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος του υπουργείου Πολιτισμού και συνδιοργανώνεται από το ΔΗΠΕΘΙ και τον Δήμο Ιωαννιτών με την αρωγή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων. Επιμελήτρια και επιστημονική υπεύθυνη είναι η θεατρολόγος Δηώ Καγγελάρη και υπεύθυνη της διοργάνωσης η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Ελένη Δημοπούλου.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Κυριακής, και τους σπουδαστές καλωσόρισαν η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Αλέκα Βακαλοπούλου, η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου Κατερίνα Μιτοπούλου, η διευθύντρια της Μονάδας Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, Εύη Κήτα, και η καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Δημοπούλου. Ακολούθησε γλέντι με τους σπουδαστές και τη συμβολή των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

*Φωτογραφίες: Αριστούλα Μπέτη – Κατερίνα Κούρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back