ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα «ευχαριστώ» για την «Κινητικότητα για όλους»

Εικόνα του άρθρου Ένα «ευχαριστώ» για την «Κινητικότητα για όλους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/07/2018, 16:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το «ευχαριστώ» του στον Δήμο Ιωαννιτών καταθέτει το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Ιωαννίνων «για την ευκαιρία που δίνει σε ένα όραμα να γίνει πράξη». 

Η πρόταση του σωματείου «Κινητικότητα για όλους», με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στη διαδικασία αξιολόγησης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού του Δήμου Ιωαννιτών και είναι μία από τις οκτώ προτάσεις που εγκρίθηκαν. «Επιδιώξαμε και καταφέραμε η πρότασή μας να είναι πλήρης, ακριβής και ορθά κοστολογημένη, γεγονός που  φάνηκε στην αξιολόγησή της. Οι ανάγκες της καθημερινότητας σε μια πόλη όχι φιλική προς τα ΑμεΑ επιβάλλουν όσο το δυνατό  περισσότερες ουσιαστικές παρεμβάσεις, ώστε να έχουμε όλες και όλοι τις ίδιες δυνατότητες στην προσβασιμότητα και στη μετακίνηση» τονίζεται σε ανακοίνωση.

Το σωματείο δίνει τα συγχαρητήριά του επίσης στους φορείς/πολίτες των υπόλοιπων προτάσεων που εγκρίθηκαν, καθώς και στους εργαζόμενους του Δήμου που έφεραν σε πέρας την όλη διαδικασία. «Ευχόμαστε ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός να συνεχιστεί και να γίνει θεσμός, με ακόμα πιο ώριμες προσεγγίσεις, καταξιώνοντας την ουσιαστική συμμετοχικότητα» επισημαίνει το σωματείο με πρόεδρο τον Αστερινό Μάνθο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back