Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα εκατομμύριο για δρόμους

Εικόνα του άρθρου Ένα εκατομμύριο για δρόμους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/01/2019, 15:35
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα δύο πρώτα έργα για το 2019 ανακοίνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Έχουν συνολικό προϋπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ και θα γίνουν σε δρόμους και περιοχές των Ιωαννίνων, αλλά και σε Ανατολή, Μπάφρα, Μπιζάνι και αλλού.

Το πρώτο έργο έχει προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους, και περιλαμβάνει εργασίες στις οδούς Μυρτίας, Αγωνιστών, Εμμανουηλίδη, Διγενή Ακρίτα, Μεθοδίου, Δάφνης, Θερμοπυλών και Φειδιππίδου στην Ανατολή.

Το δεύτερο έργο χρηματοδοτείται με 600.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει έργα σε αγροτικούς δρόμους:

  • Στην Πεδινή, στο «Βοϊδολίβαδο»
  • Στην Κόντσικα, στις «Γρούσπες»
  • Στην Αμπελειά στα «Κεχρά»
  • Στο Χαροκόπι, από τη θέση «Λάσπα» προς τη θέση «Ρεγγούζι»
  • Στο Κουτσελιό από τη θέση «Πανά» προς τη θέση Ράχη «Ντούλια»
  • Στα Μάρμαρα, στη θέση «ΛάκοΤρίζι– Κλαρί»

«Το 2019 θα είναι η χρονιά των έργων για το Δήμο Ιωαννιτών, αφού μετά τις αλλεπάλληλες γραφειοκρατικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλοι οι δήμοι τα προηγούμενα χρόνια, εξαιτίας νομοθετικών αλλαγών, το τεχνικό μας πρόγραμμα, ήδη από τα μέσα του 2018, έχει αρχίσει και αναπτύσσεται σε όλη του την έκταση» τόνισε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Πρόσθεσε ότι «αυτό θα συνεχιστεί, παράλληλα με την εκπόνηση ενός νέου σχεδίου που θα αφορά παρεμβάσεις για την επόμενη δημοτική περίοδο όπου με την αλήθεια του έργου μας και την  στήριξη των συνδημοτών μας θα κληθούμε ως δημοτική αρχή να το υλοποιήσουμε προς όφελος όλου του Δήμου Ιωαννιτών».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back